fbpx

Mobilierul LED – elementul cheie al unui decor exclusivist

În 2019, în susținerea organizării evenimentelor perfecte, a fost lansat serviciul – Summit Rent. Noul serviciu vine să completeze logistica oricărui tip de eveniment, în sală, acasă sau în aer liber. Mai exact, Summit Rent presupune închirierea inventarului pentru diferite tipuri de evenimente, cum ar fi: mobilier – scaune, fotolii și mese; veselă pentru bucate și de servit; diverse elemente de decor; echipament tehnic audio/ video și de traduceri; alte elemente specifice evenimentelor oficiale – tribună, stand informativ și scenă.

Dar azi vrem să vă familiarizăm cu o inovație în materie de design și anume colecția LED. Exclusiv pentru Moldova, mobilierul LED de la Summit Rent oferă lumină, culoare și individualitate oricărei petreceri. Aici vă răspundem la cele mai frecvente întrebări referitor la acest tip de mobilier.

Ce este un corp LED și cum funcționează?

Un obiect LED reprezintă un corp de iluminat care are în componența sa becuri LED, acestea considerându-se mai ecologice, deoarece nu conțin mercur și reduc considerabil emisiile de carbon. Obiectul LED este capabil să lumineze până la 6 ore, pe bază de baterie reîncărcabilă. El dispune de telecomandă specială, care permite conectarea și iluminarea în diferite culori, ca printr-o mișcare de baghetă magică.

Ce fel de elemente conține colecția LED și la ce servesc?

Lămpi LED de masă – sparge decorul plictisitor, adăugând lumină mesei de banquet sau fourchette.

Lămpi LED de podea – potrivite pentru evenimentele în aer liber, la terasă, în curte sau în câmp, formează stâlpi de culoare împrejurul mesei de sărbătoare. Ar putea fi utilizate și pentru înscrierea mirilor în aer liber.

Cuburi LED – pot fi utilizate pe post de canapea, măsuță pentru cafea sau, fiind combinate cu alte elemente LED, pot forma aranjamente deosebite, pentru diverse tematici de petrecere.


LED Furniture Hire | Rent LED Furniture from Furniture Hire UK Canapele LED / canapele curbate LED – ideale prin formă și structură, se încadrează în orice ambianță, oferind confort invitaților. Datorită suprafeței netede, aveți siguranța că hainele nu vor avea de suferit (colanții, de exemplu ).

Bar LED – poate fi utilizat pentru expunerea materialelor sau produselor, ca masă de înregistrare a participanților sau pe post de bar, pentru o petrecere ideală cu Dj și multe cocktailuri savuroase.


Ice Bucket LED/ Ice Bar LED – potrivite pentru păstrarea băuturilor direct pe gheață și pentru aranjamentele open air. Nu e necesar să dispuneți de frigider pentru a savura din plin aroma cocktailurilor preferate.

Плато трон круглый, яркие с светодиодные Imagilights Platouri rotunde LED/ platouri dreptunghiulare LED – luminoase și colorate, tocmai bune pentru a uimi oaspeții, servind gustările delicioase.


Vază LED de podea – se încadrează de minune atât în sală, cât și la terasă, puteți plasa florile cu tot cu ghiveci în interior, oferind o atmosferă distinsă petrecerii.

• Brad LED – va crea feeria potrivită serbării de Crăciun, fiind perfect pentru decorațiuni și aranjamente de sărbătoare.

 

De ce să alegi acest tip de mobilier?

• Este inovativ și va conferi exclusivitate evenimentului;
• Este divers, mobil și ușor în utilizare și asamblare;
• Permite diferite aranjamente, în dependență de specificul evenimentului;
• Poate prelua culoarea logoului sau nuanța petrecerii;
• Poate fi plasat în aer liber, nu necesită acces permanent la energie electrică;
• Este funcțional și decorativ, în același timp.

Dacă mai ai neclarități referitor la acest mobilier nonconformist, contactează-ne la
0786 000 88
și îți răspundem cu drag la întrebările tale. Iar dacă încă nu ești convins că ai nevoie anume de un astfel de decor pentru următorul tău eveniment, află că beneficiezi de tocmai 50% reducere la întreaga colecție Summit Rent, la comandarea serviciilor de catering de la Summit Restaurant.

Cu Summit Rent, reușita petrecerii și încântarea invitaților sunt garantate. Întreaga colecția LED de la Summit Rent o puteți vizualiza în magazinul nostru online:
Summit Rent Online Store