povestea noastră

De la bun început, depunem suflet în activitatea noastră, iar centrul acesteia dintotdeauna a fost și este clientul. Ne focusăm pe ceea, ce e într-adevăr important pentru oaspete, cultivând echipei cultura experienței extraordinare pentru client și modernizând constant facilitățile restaurantului, aspectul bucatelor și diversitatea meniului. Rămânând dedicați valorilor propuse inițial, artiștii noștri culinari, împreună cu echipa, au reușit să cucerească familii, organizații, oaspeți și parteneri, primind satisfacție enormă de la aprecierea sinceră a clienților.

noi credem în

Mai multe despre noi

DESPRE BUCATELE NOASTRE

Ne place mâncarea proaspătă și bună și de aceea suntem atenți la producătorii ingredientelor, pe care le folosim. Preferăm produsele locale și sustenabile, pe cât de des este posibil. Pe lângă asta, mai credem că mâncarea trebuie să fie nu doar gustoasă și sănătoasă, dar și aspectuoasă.

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Pentru o experiență minunată, credem că mâncarea bună trebuie să fie susținută de servicii pe măsură și soluții complete. Începând cu primul apel sau vizită și terminând cu consultațiile și formalitățile post eveniment, toate vor face din colaborarea cu noi, o amintire plăcută pentru toată viața.